Jdi na obsah Jdi na menu
 


1. 3. 2008

Strašně moc mám ráda mojí maminku zlatou. Je to moje nejlepší kámarádka, kterou jsem měla a mám. Dnes 1.března 2008 mi oznámila že budu mít buď brášku nebo sestřičku. Krásná novinka ikdyž mě docela hodně zaskočila, ale co už nadělám? Život je samé překvapení a nikdo s tím nikdy nic neudělá.

Vlastně  v překvapeních se skrývá kouzlo života :)

Je zajímavé jak se s tím každý pereme....  je taky zajimavé s kolika věcmi se musíme smiřovat a co musíme obětovat, ale vše je k něčemu dobré.

Jestli to bude holčička tak už budeme 4 sestřičky to zní fajně, myslím že budu mít co dělat abych je uhlídala, aby jim NIKDY NIKDO neublížil. Zkusí jim někdo něco udělat a bude mít co dělat semnou !!!!!! Tohle není vtip !

Jinak maminko, jestli si tohle někdy budeš číst, tak nezapomeň mám Tě strašně moc ráda a vážím si Tě. Udělala jsi pro mě mnoho :) Dala si mi život, nosila mě pod srdíčkem, starala ses a staráš se o mě a to moc dobře. Kdykoliv budeš s něčím pomoc jsem tu pro Tebe :-* pomohu Ti kdykoliv a s čímkoliv a budu se snažit Ti oplatit to co jsi udělala pro mě.

Jsi pro mě celým světem !

Obrazek

Děkuji Ti za vše co pro mě děláš.

Miluju Tě maminko moje nejkrásnější :-*

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář